Dealzone.nl heeft al 21140 advertenties!

Aangeboden: FER Vakantiehuis in RESORT Seepark KIrchheim VAKANTIEPARADIJS.EU

Omschrijving:

ZIE; VAKANTIEPARADIJS.EUWelkom bij  VAKANTIEPARADIJS.EU  Resort Seepark Kirchheim in Duitsland In de prachtige deelstaat Hessen, in het Knüll Gebirge.

        

Kirchheim ligt centraal in mooi Hessen een van de fraaiste en natuurrijkste deelstaten / provincies van Duitsland, waarvan het bekende Hessische midden Berglandschap met o.a. het bekende Knüll Gebirge een eigen wintersport heeft en wat tevens redelijk dicht in de buurt ligt van het wintersport gebeuren van Hoog Sauerland.

Het prachtige landschap ligt in een lang gestrekte groengordel, omringd door schitterende bossen en eindeloos glooiend gebergte.

Resort Seepark Kirchheim, Vakantie landhuizen en Hotel heeft direct uitzicht op het eigen recreatie stuwmeer waar het watergebeuren is uitgerust met een  elektrische aangedreven waterskibaan voor tegelijk meerdere personen.

Resort Seepark Kirchheim in Hessen Duitsland

Het park beschikt over 138 vakantie vrijstaande landhuizen ( 2 typen) en 106 hotelkamers / appartementen met een conferentie centrum voor de zakelijke evenementen.

 

De uitstekende parkorganisatie biedt u aan prima recreatie mogelijkheden zoals o.a sport, animatie, excursies en diverse activiteiten in het hoogseizoen. 

ROODKAPJE VROEG BOEKING AANBIEDING voor komende  zomer 2012, is inmiddels niet meer te boeken. NB! Periode van 14 juli tot 18 augustus 2012 zijn alle weekeinden volgeboekt voor beide type landhuizen, derhalve is uitsluitend nog in bepaalde weken van deze HZ periode midweeks van maandag tot vrijdag nog wel te boeken.  

Informatie

  • Prijs: € 50,00
  • Geplaatst op: 21-06-2012
  • Bekeken: 13430 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden