Dealzone.nl heeft al 20716 advertenties!

Aangeboden: Mooie dubbele bedrijfsruimte van 30 m2 te huur in Amsterdam

Omschrijving:

Dubbele bedrijfsruimte van in totaal 30 m2 aan de Nieuwe Hemweg 4C in Amsterdam

Bent u op zoek naar uw eigen kantoorruimte? Wilt u graag opeen gunstige locatie gevestigd zijn maar niet teveel betalen? Dan heeft Globecenters de ideale ruimte voor u. 

Deze ruime bedrijfsruimte is verdeeld in 2 kamers. De grote kamer is 21 m2 groot, de kleiner kamer is 9 m2. Er is geen daglicht, ideaal voor een fotostudio, werkruimte of opslagruimte. Glasvezel is aanwezig en optioneel. De ruimte bevindt zich op de begane grond. De toiletgroep bevindt zich bij de entreehal die gedeeld wordt met andere huurders.

De vraagprijs is 328.50 euro exclusief BTW en servicekosten.

De hoogte van de servicekosten is afhankelijk van uw behoefte, zoals internet via glasvezel, water, stroom, kantoorschoonmaak en parkeerplaatsen. 

Bereikbaarheid

Uw bedrijfspand is zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bedrijvenpark Hempoint ligt vlakbij de A10 en op anderhalve kilometer afstand van de nieuwe Coentunnel / Westrandweg (= nu open). Over parkeergelegenheid hoeft u zich geen zorgen te maken: er zijn voldoende plaatsen aanwezig.

Ook met het openbaar vervoer is Hempoint gemakkelijk en snel te bereiken. Stadsbus 48 brengt u vanaf station Amsterdam Sloterdijk binnen tien minuten naar bushalte Hempoint, vanaf Amsterdam Centraal kunt u met zowel stadsbus 48 als 22 ook binnen tien minuten bij uw pand zijn.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Willem Ros 0653234941 of

Informatie

  • Prijs: € 328,50
  • Geplaatst op: 27-06-2017
  • Bekeken: 280 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden