Dealzone.nl heeft al 20759 advertenties!

Aangeboden: Mooie kantoorruimte van 22 m2 te huur in Amsterdam

Omschrijving:

Mooie bedrijfsruimte van 22 m2 aan de Nieuwe Hemweg 7P in Amsterdam

De kantoorruimte is ca. 22,2 m2  en is gelegen op de eerste etage van ons bedrijfsverzamelgebouw. Indirect lichtinval is er via de ramen van de kamer die ernaast ligt.  In de kamer bevindt zich ook een eigen pantry. In de gang bevinden zich een gezamenlijke twee toiletten, die u met een andere huurder deelt.

‚ÄčDe vraagprijs is 289.00 euro exclusief BTW en servicekosten.

De hoogte van de servicekosten is afhankelijk van uw behoefte, zoals internet via glasvezel, water, stroom, kantoor schoonmaak, extra parkeerplaatsen. 

Voor uw bezoekers is er voor de deur gratis parkeren. Een snelle internetverbinding is aanwezig via glasvezel, dit is optioneel.

Bereikbaarheid

Uw bedrijfspand is zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bedrijvenpark Hempoint ligt vlakbij de A10 en op anderhalve kilometer afstand van de nieuwe Coentunnel / Westrandweg (= nu open). Over parkeergelegenheid hoeft u zich geen zorgen te maken: er zijn voldoende plaatsen aanwezig.

Ook met het openbaar vervoer is Hempoint gemakkelijk en snel te bereiken. Stadsbus 48 brengt u vanaf station Amsterdam Sloterdijk binnen tien minuten naar bushalte Hempoint, vanaf Amsterdam Centraal kunt u met zowel stadsbus 48 als 22 ook binnen tien minuten bij uw pand zijn.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Willem Ros 0653234941 of

Is dit niet de ruimte die bij u past, kunt u altijd even vrijblijvend informeren, misschien is er nog wel een andere ruimte beschikbaar die wel bij uw wensen past. 

Informatie

  • Prijs: € 289,00
  • Geplaatst op: 27-06-2017
  • Bekeken: 259 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden