Dealzone.nl heeft al 21012 advertenties!

Aangeboden: Magazijnstellingen voor iedereen

Omschrijving:

Als bedrijf wil je graag dat al je producten netjes worden opgeslagen, en dat zonder schade te krijgen. De meeste voorraden worden opgeslagen in een magazijn. Een magazijn is niets anders dan een groot pand. In dat pand zijn stellingen nodig. En voor elk product is een ander soort stelling nodig. FGN magazijninrichting heeft voor ieder wat wils.

Soorten stellingen

In het algemeen zijn er 4 soorten magazijnstellingen. Ik zal deze hieronder bespreken. Je hebt bijvoorbeeld palletstellingen, de naam zegt het eigenlijk al. Deze stellingen hebben de maat van een pallet. Dit zorgt voor een grote opslag binnen het magazijn. Ideaal voor grote bestellingen.

Dan zijn er ook de legbordstellingen. Deze zijn ideaal omdat de maat van deze stellingen kunnen worden aangepast naar jouw persoonlijke wensen. Zo kun je dus grote producten opslaan, maar ook de mate van kleine producten. Dit maakt de legbordstelling tot een zeer gangbare opslagmethode.

Ondanks dat de legbord magazijnstellingen ideaal zijn omdat het aanpasbaar is, kunnen deze geen lang liggende goederen dragen. Daarvoor kun je het beste de draagarm magazijnstelling gebruiken. Deze zijn ideaal voor pakketten en grote dozen. Het voordeel van deze draagarmen is dat elke lengte product hiervoor gebruikt kan worden.

Als laatste zijn er dan ook nog stellingen met extra grote vlakken. Die kunnen ervoor zorgen dat echt grote producten veilig opgeslagen kunnen worden.

Hoe kom je eraan

Als bedrijf wilt u dat deze magazijnstellingen goed en kwalitatief zijn. Daarom wilt een gespecialiseerd bedrijf die dit voor u maakt en installeert. FGN Magazijninrichting is zo’n bedrijf. De mensen bij FGN magazijnstellingen zijn ervaren en hebben genoeg kennis. Naast de installatie willen zij u ook advies geven over welke stelling het beste bij uw bedrijf past.

Wilt u nu meer weten over de soorten magazijnstellingen of een gesprek met 1 van deze mensen? Neem dan een kijkje op de website.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 28-12-2017
  • Bekeken: 175 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden