Dealzone.nl heeft al 20961 advertenties!

Aangeboden: Mooi en schoon beschermingsmateriaal voor uw geschenk

Omschrijving:

Ieder jaar worden ze weer uitgereikt door de werkgevers in heel Nederland: de welbekende en geliefde kerstpakketten. Buiten de kerstpakketten zijn er altijd nog veel meer geschenken in de omloop. Van flessen wijn in een leuke verpakking tot glaswerk of chocola. Wat deze geschenken allemaal gemeen hebben, is het volgende: je wilt altijd dat het er én mooi uitziet, én dat het veilig op de juiste bestemming aankomt. Vooral het tweede is van groot belang, want het is verschrikkelijk als een cadeau beschadigd uit de verpakking komt. Maar vaak zijn vullingen om het geschenk te beschermen óf niet mooi, óf heel onpraktisch. Gelukkig is er ook sizzlepak.

Sizzlepak is chic en milieuvriendelijk

Sizzlepak is een product dat we allemaal wel kennen, maar waarvan we de naam niet weten. Het zijn die kleine, smalle zigzaggende papiertjes die in het kerstpakket zitten, of bij een ander willekeurig geschenk, ter bescherming. Ze zijn er in vele kleuren. Mooi, chic zwart in bijvoorbeeld een kerstpakket. Of vrolijk groen en geel als het wordt gebruikt om speelgoed te vervoeren. Sizzlepak is een materiaal dat, in tegenstelling tot een hoop andere beschermingsmaterialen, niet alleen heel makkelijk in gebruik is, maar ook schoon en milieuvriendelijk. Vooral het laatste is vandaag de dag gewoon heel erg belangrijk. We moeten aan het milieu denken, aan alles wat er leeft, en dit beschermen. De uitvinders en makers van sizzlepak zijn het hiermee eens en hebben dus dit recyclebare, milieuvriendelijke product uitgevonden.

Een geschenk krijgen of geven is dubbel zo fijn

Nog een voordeel van sizzlepak is, zoals ik al benoemde, dat het product heel schoon en makkelijk in gebruik is. Zoals piepschuim statisch is en alle kanten op springt, gooi je sizzlepak gewoon bij het oud papier. Dat is wel net zo makkelijk. En wat ook niet onbelangrijk is, sizzlepak oogt ook gewoon mooi en netjes. Wel zo fijn als je een mooi geschenk krijgt of geeft. 

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 28-12-2017
  • Bekeken: 152 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden