Dealzone.nl heeft al 20961 advertenties!

Aangeboden: De mooiste locatie om te trouwen

Omschrijving:

Jullie zijn op zoek naar een buiten trouwlocatie. Want hij is op z’n knieën gegaan. Misschien net als in de film, misschien op zijn totaal eigen wijze. Misschien begeleid door een romantisch strijkkwartet of zo’n Mexicaanse señor op z’n gitaar. Of misschien had ie alleen een roos. Of juist een compleet voetbalstadion ingehuurd om jou het jawoord af te dingen. Hoe het ook zij, jullie zijn samen tot het besluit gekomen dat jullie de rest van je leven samen willen delen. En dit aan heel de wereld willen laten zien.

Jij, toekomstige mrs., gaat op zoek naar een prachtige witte jurk. En jij, getrouwde-man-in-spé, gaat met je moeder en schoonmoeder (ja, dat móet), op zoek naar een bijpassend pak. Niet andersom. Ik herhaal, niet andersom. Eerst de jurk, dan het pak.

Jullie droom komt uit

Een buiten trouwlocatie is jullie droom. En dat is niet zo gek. Want buiten trouwen is romantisch, gezellig en uniek. Er is plek voor iedereen en niets is mooier dan de natuur. Daar kan geen enkele muurschildering tegenop.

Een buiten trouwlocatie is beschikbaar bij Gasterij Vergeer. Midden in de prachtige polders bij Reeuwijk kunnen jullie deze prachtige buiten trouwlocatie vinden. Aangekleed met prachtige accessoires, mooi versierde bogen en stoelen en het plaatje is compleet. Net als in de film, of net als in jullie droom. Want we maken deze buiten trouwlocatie precies zoals jullie dat willen. Met vrolijke kleuren, indien gewenst. Of juist romantisch wit. Misschien een pastelkleur? Ach, hoe jullie het ook in willen kleuren, deze locatie maakt het helemaal af.

Bij de buiten trouwlocatie is aan alles gedacht

Natuurlijk is een buiten trouwlocatie onderhevig aan weersomstandigheden. Maar daar is bij Gasterij Vergeer aan gedacht. Jullie kunnen kiezen voor mooie tenten, tevens versierd zoals bij jullie past. Of we zorgen dat als back-up de binnen locatie op en top in orde is. Hoe het ook zij, met deze buiten trouwlocatie wordt jullie dag perfect! 

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 28-12-2017
  • Bekeken: 125 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden