Dealzone.nl heeft al 20961 advertenties!

Aangeboden: De aanrader van Delft

Omschrijving:

Een biercafe in het hart van de mooiste stad die ons land rijk is. Dan hebben we het over het Belgische Biercafe Belvédère in de prachtige, historische stad Delft. Het straalt nostalgie uit, gezelligheid en heel veel sfeer.

In het biercafe zit je helemaal op je plek

Het personeel bij het biercafe doet er alles aan om het iedere gast naar de zin te maken, van jong tot oud. Aan alles merk je dat zowel de koks die het eten bereiden, als het personeel dat alles serveert, zijn of haar best doet om het iedereen naar de zin te maken, zodat iedereen met een prettig gevoel bij het biercafe weggaat.

Je kunt hier terecht voor een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk met verse slagroom, gecombineerd met een heerlijk stuk ambachtelijke taart. Of ga lekker lunchen en verwen jezelf eens met een heerlijk warm of koud broodje. Als ik je wat mag aanraden, de broodjes gerookte zalm van de koude broodjes, en de broodjes beenham van de warme broodjes, zijn echte toppers in het assortiment. Heerlijk gewoon. Maar ook de salades zijn niet te versmaden. Lekker met geitenkaas bijvoorbeeld. Ga voor luxe met een lekkere huisgemaakte soep en ambachtelijk brood van het huis met kruidenboter.

Zoveel keuze op de kaart

Bij het diner kun je kiezen uit vele soorten gerechten. De ambachtelijke broodjes hamburger zijn echt verrukkelijk, maar voor hen die liever met mes en vork eten is de kipsaté ook heerlijk en altijd goed. De gerechten zijn ambachtelijk en bekend en er is voor elk wat wils. In het biercafe kun je ook heerlijke toetjes eten, zoals de Luikse wafel of creme brulee.

Natuurlijk zijn er in het Belgische biercafe ook vele soorten heerlijk speciaal bier. Voor bij de lunch of diner, of gewoon tussendoor. Lekker om ’s avonds op het terras te ontspannen of overdag tussen uw bezoek aan Delft door. Het biercafe is altijd een bezoekje waard. 

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 03-01-2018
  • Bekeken: 159 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden