Dealzone.nl heeft al 20961 advertenties!

Aangeboden: Het zoeken naar jullie perfecte locatie

Omschrijving:

Is hij eindelijk op z’n knieën gegaan? Was het onverwachts, of had je het een beetje aan zien komen? Hoe heeft ie het gedaan? Romantisch of op een nuchtere wijze? Of was het een zij en geen hij? Hoe het ook zij, jullie zijn een uiterst gelukkig paar dat heeft besloten elkaar het ja-woord te geven en eeuwige trouw te beloven in het bijzijn van allen die jullie lief zijn en erbij horen.

Jullie houden van elkaar en kijken nu naar top trouwlocaties om elkaar de hand te reiken, diep in de ogen te kijken en elkaar trouw te beloven. Er zijn heel veel top trouwlocaties en vandaag licht ik er eentje uit die ik persoonlijk heel gaaf, heel erg mooi vind. 

Mijn topper binnen de top trouwlocaties

Van de top trouwlocaties die ik ken, vind ik ’t Hooghe Water in Capelle aan den IJssel heel erg aan te raden. Vanwege de unieke ligging uiteraard, maar ook vanwege alle mogelijkheden die deze top trouwlocaties biedt. Als bruidspaar wil je er helemaal júllie dag van maken, met alles wat bij júllie past. Geen idee is te gek in deze topper binnen de top trouwlocaties!

Het personeel is meedenkend, origineel en heeft het tot hun passie en werk gemaakt om het een bruidspaard helemaal naar de zin te maken en de dag van hun leven te bezorgen. Dat is zoals het hoort.

Uniek en meer voordelen

Door de unieke ligging aan het water behoort dit restaurant tevens tot de top trouwlocaties. Je kunt elkaar het ja-woord geven aan het water, terwijl er een zacht briesje door je haar waait en de gasten kunnen genieten in het zonnetje. Een beetje zoals in de film. Wat ook prettig is, is dat er voldoende gratis parkeergelegenheid is bij deze top trouwlocaties. Dat al die dames op hun hoge hakken geen kilometers hoeven te lopen. De perfecte dag is hier zeker mogelijk. 

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 03-01-2018
  • Bekeken: 193 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden