Dealzone.nl heeft al 20961 advertenties!

Aangeboden: Rado voor een frisse uitstraling

Omschrijving:

Eens in de zoveel tijd is het nodig om een nieuw sieraad aan te schaffen. Of het nu een horloge is of iets ander maak vaak niet uit. Toch wordt er vaak voor een horloge gekozen. Dit is een product dat vaak gebruikt wordt. En het geeft ook uitstraling. Meer uitstraling ten opzicht van een ring of ketting. Een horloge valt ook vaker op in dat opzicht. Nu zijn er enkele topmerken als Rolex, Tag Heuer en Omega. Maar de iets kleinere merken zijn zeker niet minder als het gaat om kwaliteit. Rado is zo’n merk. Een jong, maar zeer stijlvol merk als het gaat om horloges.

Rado

Rado is een merk dat bestaat sinds 1957 en heeft sinds die tijd een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Er zijn verschillende soorten horloges van het merk Rado. Zo kun je kiezen voor klassieke horloge, voor een stijlvolle horloge of een wat sportievere horloge. Zo is er voor elk wat wils als je een nieuwe horloge wilt, en je komt het merk Rado tegen

Juwelier van Willigen

Het merk Rado is niet zomaar overal te koop, daarvoor moet je naar een specialist. Juwelier van Willigen is zo’n specialist. Doordat zij official dealer van Rado zijn beschikken zij over een ruim assortiment van dit merk. Op het moment dat je de juwelier binnenstapt word je meteen geholpen door echte kenners. Deze mensen beschikken over de kennis en ervaring om jou van alle informatie te voorzien over alle merken. Of dat je nu van Rado kiest of een ander merk. Juwelier van Willigen is wat dat betreft een echte specialist.

Contact

Mocht je nu besluiten een nieuwe horloge te kopen. Ga dan langs Juwelier van Willigen voor de echte kennis en ervaring zodat jij met een tevreden gevoel naar huis gaat en je gewenste product in handen hebt.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 22-01-2018
  • Bekeken: 268 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden