Dealzone.nl heeft al 20961 advertenties!

Aangeboden: Oris, robuust en kwalitatief

Omschrijving:

Het merk Oris staat nu niet bekend om zijn stijlvolle uiterlijk, sterker nog. Oris is niet een merk wat heel erg bekend is. De echte bekende merken als Rolex, Omega, TAG Heuer en Breitling springen veel meer uit het oog dan Oris. Daar is opzich niks mis mee, want ieder merk laat zich zien op zijn eigen gebied. Zo staat het merk wel bij de doelgroepen als piloten duikers. Door de robuustheid en de totaal mechanische klokken is het ideaal voor gebruik van deze doelgroepen.

Oris

Zoals al gezegd staat Oris bekend om zijn robuustheid en zijn mechanische ontwerpen. Ook dit merk is Zwitsers en kunnen we pure precisie verwachten als het gaat om de kwaliteit van gebruik. Dit merk bestaat ruim 100 jaar, het is opgericht in 1904 door Paul Cattin en Georges Christian in Hölstein.

Modellen

Zoals bijna elk merk heeft ook Oris verschillende modellen ontworpen. Wat wel in elke ontwerp terugkomt is de mechanische klokken. Dit is verschilt niet veel per model, wel zijn er verschillen tussen wat er al geschreven staat, de verschillende doelgroepen.

Juwelier van Willigen

Ondanks dat Oris een niet heel bekend merk is, is het zeker niet zomaar overal te koop. Hiervoor moet je naar een specialist, een juwelier. Juwelier van Willigen is zo’n specialist. Zij beschikken over een flinke collectie van dit merk, dit komt omdat juwelier van Willigen official dealer is. De mensen die werken bij deze juwelier zijn ervaren en beschikken over alle kennis van dit merk. Mocht je dus een nieuwe horloge willen. Ga dan even langs bij deze juwelier. Je loopt gegarandeerd met een tevreden blik naar buiten omdat jij zojuist de horloge heb gekocht die bij jou past. Dit hoeft niet persé een Oris horloge te zijn, maar dit kan ook van een ander merk zijn.

Loop dus gerust eens naar binnen of kijk voor meer informatie over Oris op de website van Juwelier van Willigen.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 24-01-2018
  • Bekeken: 257 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden