Dealzone.nl heeft al 20961 advertenties!

Aangeboden: Bedrukte verpakkingen.

Omschrijving:

Een verpakking maakt het product wat je verkoopt. Nu kan je op verschillende manier de consument onbewust beïnvloeden. Verkoop je luxe producten dan is het handig om bedrukte verpakkingen uit te kiezen die niet veel groter zijn dan het product. Daarbij is het handig om verticale strepen te kiezen. Dit wordt door mensen onbewust opgevangen. Ben je een verkoper van verzorgingsproducten is het handig om te kijken naar witte/ blauwe verpakkingen. Deze kleuren komen over als fris en steriel, waardoor men sneller geneigd is om een product af te leveren.

Bovengenoemde zijn twee voorbeelden waar je gebruik van kan maken als je bedrukte verpakkingen gaat kopen. Bedenk eerst wat voor soort producten verkoop ik, maar kijk bij wat wil ik uitstralen ten op zichtte van mijn concurrente. Zijn dit commodity producten,  shopping goods of specialty goods. Per productcategorie kan je voor jezelf nagaan is mijn product luxer ten opzichte van de concurrent. Daarnaast maakt het ook uit of het voor mannen of vrouwen is.

Waar op te letten

Er zijn aantal punten waar je mee rekening kunt houden voor je bedrukte verpakking. Je hebt eerst de vorm van de verpakking. Ronde vormen worden vaak gezien als vrouwelijk en de rechthoekige als mannelijk. Daar komt dat consumenten graag grote verpakkingen zien voor de A merken, dit omdat het wordt geassocieerd met een goede aankoop en er ook mee gepronkt kan worden. Kleine verpakking woorden in principe in verband gebracht met luxen producten. Net zoals de grote hebben ook verticale strepen een positief effect op het luxe gevoel. Als laatste heeft ook de kleur invloed op. Wit en blauw worden gezien als fris, deze kleur zie je vele terug komen bij verzorgingsproducten. Zo staat groen voor gezondheid. De laatste basiskleuren zijn geel en rood, die kleuren wekken de gevoelens op van plezier, gemak  en genot. 

Zo zijn er verschillende punten waar je op kan letten voor bedrukte verpakkingen. Het kan er voorzorgen dat men sneller overgaat tot de aankoop van jou product ten opzichte van de concurrent.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 12-02-2018
  • Bekeken: 182 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden