Dealzone.nl heeft al 20961 advertenties!

Aangeboden: Een lekker wijntje op ieder feest

Omschrijving:

Op alle feestjes, barbecues en overige partijen waarbij er gedronken wordt van het rode of witte vocht uit Frankrijk, Italië of bijvoorbeeld Argentinië, is er een fijne oplossing die geldt als alternatief voor de wijnglazen uit de kast, namelijk de plastic wijnglazen.

Geen scherven en geen stress met plastic wijnglazen

Iedereen lust tijdens de barbecue wel een glaasje lekkere rode wijn bij de biefstuk, of een friszoete witte wijn bij zijn stokbroodje met salade. Deze smaakt zo lekker als deze geserveerd wordt in plastic wijnglazen. En het gemak dient de mens. Je hebt met de plastic wijnglazen het voordeel dat er geen kans is op scherven omdat er een glas kapot valt in tienduizend minuscule scherfjes waar je met je blote voeten, gestoken in niets anders dan teenslippers, in kunt gaan staan om vervolgens met een pincet de glasscherven uit je net gepedicuurde voet te gaan trekken terwijl je tranen met tuiten huilt.

Zulke ellende heb je met plastic wijnglazen in elk geval niet.

Bovendien bespaar je je gastvrouw echt een heleboel ellende als de wijn geschonken wordt in plastic wijnglazen. Reken maar, ze hoeft namelijk niet, nadat iedereen naar huis is en lekker thuis op de bank ploft of in bed, nog kilometers vaat te staan doen, waarvan twintig wijnglazen waarvan in sommige zelfs nog een paar slokken wijn zitten. Plastic wijnglazen verzamel je aan het einde, gooi je in de afvalzak die gebruikt wordt voor het plastic afval en klaar is kees.

Ieder feest compleet

Het is met plastic wijnglazen ook fijn dat je gewoon een nieuwe kunt pakken als je even niet meer weet welk glas van jou was.  Het neemt een hoop stress en ellende weg als je een feest of barbecue organiseert en je hoeft je in elk geval niet meer druk te maken om de wijnglazen. Dan kun je je richten op andere zaken die jouw feest compleet maken.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 13-02-2018
  • Bekeken: 184 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden