Dealzone.nl heeft al 21014 advertenties!

Aangeboden: De stille kracht binnen het bedrijf

Omschrijving:

Heeft u een eigen bedrijf? Dan kent u vast wel het begrip, de stille kracht. Iemand die op de achtergrond er voor zorgt dat het bedrijf draaiende blijft. Zo ook in het industriegebied, ook hier moet er een stille kracht zijn. In dit geval neem ik het wel heel letterlijk, want ik heb het over de vent silencer. Om de prestatie te verbeteren van werknemers binnen het bedrijf is het belangrijk dat zij in een stillere omgeving werken. Sterker nog, het geluid wat nu geproduceerd wordt kan zelfs zorgen voor gehoorschade als zij niet beschikken over bepaalde oorbeschermers. Dit kan niet de bedoeling zijn als bedrijf zijnde. Dus is de vent silencer in dit geval de stille kracht vanwege het wegnemen van het geluid wat door de ventilatiesystem wordt geproduceerd. Ook jouw bedrijf kan beschikken over deze vent silencer.

Types

Er zijn verschillende types als het gaat om de vent silencer. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om voor een standaardtype te kiezen, je krijgt dan een vent silencer in een vast formaat, en ook zullen niet alle specificaties ingesteld zijn op jouw wensen. Wel doet dit standaardtype precies wat het hoort te doen, en dat is geluid verminderen in een gebouw. Dit is dus wel een wat goedkopere type.

Je kunt er ook voor kiezen om een vent silencer aan te schaffen die perfect voldoet aan jouw wensen, het bedrijf komt dan langs om te kijken naar welke specificaties jij wilt hebben en in welke afmeting het gemaakt moet worden. Samen kijk je naar de mogelijkheden en kom je tot een mooi resultaat.

Resultaat

Als je samen een goed product hebt ontwikkeld en hij is geïnstalleerd dan kun jij genieten van een stillere ruimte. Hierdoor lopen je werknemers minder kans op gehoorschade op en wordt de concentratie ook verhoogd waardoor er kwalitatief beter gewerkt wordt.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 27-02-2018
  • Bekeken: 240 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden