Dealzone.nl heeft al 21014 advertenties!

Aangeboden: Het internet

Omschrijving:

We gebruiken allemaal, de hele dag internet. Of we nu aan het reizen zijn, of we thuis zijn en ook als we op het werk zijn. We kunnen tegenwoordig eigenlijk gewoon niet meer zonder. We zijn gewoon helemaal afhankelijk geworden van het internet. Als er een storing is dan raken we eigenlijk volkomen in paniek. Het is dus belangrijk dat het internet altijd werkt, vroeger hadden we vrij veel last van storingen. Tegenwoordig kun je een glasvezelkabel kopen waardoor elke vorm van een storing kan worden uitgesloten. Het internet wordt ook steeds sneller en kunnen steeds meer bereiken met het internet, maar hoe is deze ontwikkeling nu eigenlijk ontstaan? Hieronder zal ik een kleine terugblik nemen naar hoe het allemaal is begonnen en wat de ontwikkeling geweest tot heden,

De telefoonkabel

Tegenwoordig is een glasvezelkabel kopen de gewoonste zaak van de wereld, maar vroeger konden we maar heel af en toe op het internet, en als we op het internet zaten was dit ook nog eens een hele dure optie. Je kon namelijk alleen op het internet via de telefoonkabel, op het moment dat je op het internet zat kon je ook niet gebeld worden en betaalde je per minuut dat je op internet zat.

COAX-kabel

Voordat we een glasvezel kopen mogelijk konden maken was er eerst de COAX-kabel, ook wel de gewone internetkabel, deze kabel was los van de telefoonkabel en zo konden we bellen en internetten tegelijk, dit was tevens ook een goedkopere optie en de ontwikkeling ging razend snel. Binnen korte tijd beschikte iedereen over deze COAX-kabel.

Glasvezel

Nu kunnen we dus een glasvezelkabel kopen. Een nieuwe ontwikkeling waardoor het internet sneller en stabieler is. Een glasvezelkabel kopen wordt vooral door bedrijven gedaan die veel met het internet te maken heeft. Dit is omdat de werknemers dan meer met het internet kunnen en dus ook sneller kunnen werken.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 01-03-2018
  • Bekeken: 236 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden