Dealzone.nl heeft al 21014 advertenties!

Aangeboden: De financiële situatie van een bedrijf

Omschrijving:

Een bedrijf beginnen doen mensen vaak om mensen iets te bieden die zij kunnen doen. Je helpt mensen met de problemen die zij hebben. Dit kan in de vorm van een bepaald product zijn, maar die kan ook in de vorm van een dienst. Een product kan mensen helpen in de behoefte die zij hebben. En een dienst kan helpen om iets voor elkaar te krijgen wat mensen zelf niet kunnen. In beide gevallen vraag je daar een vergoeding voor. Op deze manier maak je winst. Als je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk zoveel mogelijk mensen helpen, en zoveel mogelijk winst maken. Als het voor jezelf te druk krijgt, dan neem je mensen in dienst die een bepaald salaris krijgen. En zo krijg je allemaal cijfers en getallen. De financiële situatie is daarin dus erg belangrijk en moet worden gecontroleerd. Dit gebeurt vaak door accountants en zal alles goedkeuren. Dan ontvang je een accountants verklaring.

Accountants verklaring

Als de accountant de financiële situatie heeft goedgekeurd, dan krijg je dus een accountants verklaring. Deze accountantsverklaring zorgt ervoor dat je een bewijs hebt dat alles in orde is, dit is belangrijk voor als er bepaalde instanties komen kijken of alles goed op orde is.

De controle

Een accountant controleert een aantal zaken. Zo kijken ze naar je balans, daarin staat waar jouw geld is. Dit kan op de bank of andere plekken. Een balans kent 2 zijdes, een activazijde en een passiva zijde. Aan de onderkant van de streep moeten beide zijdes hetzelfde bedrag hebben, anders klopt dit niet. Ook wordt de resultatenrekening gecontroleerd of alles klopt. Als je alles gewoon netjes bijhoudt, dan is de kans op een accountants verklaring vrij groot. Je kunt ook adviezen krijgen van de accountants.

Heb je interesse in de diensten van de accountants, neem dan contact met ze op voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 12-03-2018
  • Bekeken: 261 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden