Dealzone.nl heeft al 20960 advertenties!

Aangeboden: De smarthorloge wordt steeds vaker gekocht

Omschrijving:

Een aantal jaar geleden kwam de smarthorloge op de markt. Een horloge die je kon verbinden met je telefoon en daarmee dus meldingen op kon ontvangen en eigenlijk ook mee kon bellen. Toen was dat heel speciaal en voor iedereen even wennen. Op dit moment zie je in elke omgeving wel iemand lopen met een smarthorloge. Of dit nu iemand uit je klas is, of iemand op je werk, overal zie je wel iemand. Grote merken in de horlogewereld hebben de afgelopen jaren nog een beetje toegekeken als het ging om de smarthorloge, maar ook deze merken beginnen nu toch met het ontwikkelen van stijlvolle, slimme horloges. Een goed voorbeeld hiervan is de Tag Heuer conncected.

Specificaties van dit horloge

In samenwerking met Google en Intel heeft Tag Heuer de Tag Heuer connected ontwikkeld. Dit horloge staat bekend om het altijd verbonden staan met de buitenwereld. Je kunt je agenda bijhouden, meldingen lezen en beantwoorden en ook oproepen opnemen en plegen. Eigenlijk is het hetzelfde als een telefoon, alleen dan op je pols.

Waar kun je dit horloge kopen

De Tag Heuer connected kun je niet in elke winkel kopen, daar is de prijs simpelweg te hoog voor, ook kan niet iedereen dit horloge kopen. Je kunt het beste naar een juwelier gaan om een Tag Heuer connected aan te schaffen. Hij beschikt over een grote collectie en je kan ze uitgebreid proberen. Uiteindelijk gaat het erom dat jij tevreden bent over je aankoop, het maakt dan niet uit of dit een smarthorloge is of niet. Deze horloges kun je ook online verkrijgen.

Collectie bekijken

Ik snap goed dat je eerst voldoende informatie wilt hebben op het moment dat je een horloge als deze wilt kopen, het is namelijk niet zomaar een horloge. Je kunt al deze informatie vinden op de website van de juwelier, mocht je direct zeker zijn van je zaak, dan kun je ook meteen dit horloge bestellen.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 24-04-2018
  • Bekeken: 177 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden