Dealzone.nl heeft al 20960 advertenties!

Aangeboden: Lunchen Delft

Omschrijving:

Bent u op zoek naar een gezellig en sfeervol café-restaurant in Delft? Een plek waar u heerlijk kunt lunchen? Stop, u heeft het gevonden! Lunchen Delft is de uitkomst!

Lunchkaart van lunchen Delft

De lunchkaart van lunchen Delft  bestaat uit:

-          Koude broodjes

-          Warme broodjes

-          Kroketten

-          Croque’s

-          Sandwiches

-          Uitsmijters

-          Warme lunch

-          Soep

Voorproefjes uit de menukaart

Wat denkt u van tijdens uw lunch te genieten van een overheerlijk broodje warme beenham of een broodje met honingmosterdsaus en bosui. Heeft u toch liever een salade? Een geitenkaas salade met walnoten, Luikse stroop en spekjes of een Oosteinde salade met gamba’s, inktvisringen, tonijnsalade en gerookte zalm. Daarbij ook een overheerlijke puntzak Vlaamse friet? Of houdt u meer van zoetigheid, een Luikse Wafel met poedersuiker en slagroom, of de huisgemaakte appeltaart? Naast deze verschillende menu’s is er nog veel meer lekkers te vinden bij lunchen Delft.

Historisch genieten?

Het pand van lunchen Delft is gevestigd in hartje Delft. Het is een deel van het gezicht van Delft. En het zit aan de Beestenmarkt. De geschiedenis van de Beestenmarkt gaat terug naar de 15e eeuw en het wordt nu omringd door verschillende horecagelegenheden. Zo kunt u op historische grond genieten van overheerlijke lunches.

Lunchen samen met authentiek bier?

Bij lunchen Delft kunt u ook gaan lunchen met authentiek bier. Er zijn bij lunchen Delft ongeveer 43 verschillende bieren. U kunt kiezen of u deze uit de tap of uit de fles wilt. Er zijn verschillende soorten speciaal bier, bijvoorbeeld Dikke Mathilde, Delirium Tremens, Cuvee of Chateau of een Gouden Carolus Tripel.

Diner Delft

Naast lunchen Delft kunt u ook kiezen om te gaan dineren bij lunchen Delft. Er is een uitgebreide dinerkaart aanwezig zodat er altijd wel een gerecht bij staat die naar uw wens is.

Komt samen met u familie of vrienden genieten bij lunchen Delft. Lunchen op historische grond.

Informatie

  • Bieden: Vrij bieden
  • Geplaatst op: 30-04-2018
  • Bekeken: 245 keren gebruikt worden.
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden