Dealzone.nl heeft al 21060 advertenties!

Aangeboden: Centraal gelegen bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

Omschrijving:

Bedrijfsruimte Nieuwe Hemweg 4C

Per direct te huur! Een ideale bedrijfsruimte van 18,5 m2 op de begane grond in een bedrijfsverzamelgebouw. De ruimte is voorzien met een laminaatvloer, eigen pantry en centrale verwarming. Glasvezel is aanwezig en optioneel. Er is geen daglicht, ideaal voor een fotostudio of webshop. De toiletgroep bevindt zich bij de entreehal die gedeeld wordt met andere huurders.
Er is de mogelijkheid om andere ruimtes, bijvoorbeeld een opslagruimte, erbij te huren.

Huurprijs 225.00 Euro Excl btw en excl service kosten.

Is dit niet de ruimte die u zoekt, informeer dan bij Globe Centers. Misschien is er nog wel een andere ruimte beschikbaar die wel bij uw wensen past.

In ons bedrijfsverzamelgebouw zijn verschillende ondernemingen gevestigd , dit zorgen voor een inspirerende omgeving. Op 1 minuut loopafstand vindt u Brouwerij De Prael, een mooi, sfeervol grand café met terras, met uitzicht op een prachtige groene omgeving aan het volkstuinpark Zonnehoek, waar u kunt lunchen en dineren. Verder in de omgeving is er een BP- station met Albert Heijn ‘to go’ winkel.

U kunt als huurder van Globe Centers gebruik maken van onze gratis parkeerplekken tijdens uw werktijden, ook is er voor uw bezoekers gratis parkeerruimte beschikbaar.

Een snelle internetverbinding is aanwezig via glasvezel, dit is optioneel.

Bereikbaarheid
Uw bedrijfspand is zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bedrijvenpark Hempoint ligt vlakbij de A10 en op anderhalve kilometer afstand van de nieuwe Coentunnel/ Westrandweg (= nu open).

Ook met het openbaar vervoer is Hempoint gemakkelijk en snel te bereiken. U kunt met stadsbus 22 zowel vanaf Amsterdam Centraal als ook van station Sloterdijk binnen tien minuten bij uw bestemming zijn.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Willem Ros 06 53 23 49 41 of

Informatie

  • Prijs: € 225,00
  • Geplaatst op: 25-09-2018
  • Bekeken: 199 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden