Dealzone.nl heeft al 21149 advertenties!

Aangeboden: Uwmaatkeuken.nl

Kenmerken:

Omschrijving:

Keukens op maat

Wanneer u op zoek bent naar uw nieuwe keuken op maat bent u bij uwmaatkeuken.nl op het juiste adres. Samen met u stellen wij uw unieke droomkeuken samen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. De maatkeukens maken wij in diverse stijlen. Denk bijvoorbeeld aan landelijke keukens, moderne keukens, houten keukens of greeploze keukens. Met ons moderne tekenprogramma ontwerpen wij uw maatwerk keuken geheel naar uw eigen wensen en behoeften.

Waarom uw maatkeuken kopen bij uwmaatkeuken.nl?

Uw maatkeuken.nl is onderdeel van Van de Scheur Interieurbouw. Wij zijn al ruim 12,5 jaar gespecialiseerd in het op maat maken van de mooiste keukens. Bij ons zijn er vele combinaties mogelijk. Wij bieden u een ruim assortiment keukenapparatuur en keukenbladen van diverse merken. Onze topmerken zijn siemens, bosch, miele, gaggenau, bora, dekton, silestone en neolith. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en service zijn bij ons erg van belang!

Kortom heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een adviesgesprek en wij voorzien u van persoonlijk en eerlijk advies.

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 26-09-2019
  • Bekeken: 476 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden