Dealzone.nl heeft al 21149 advertenties!

Aangeboden: DPF/roetfilter reinigen BMW incl. montage

Kenmerken:

Omschrijving:

DPF/Roetfilter reinigin incl. in en uitbouw van het roetfilter,

resetten alle leerwaardes en een uitgebreide diagnose. Klaar terwijl u wacht.


Het motormanagementlampje in uw display knippert of geeft een fout in het storingsgeheugen: het roetfilter is verstopt. Misschien heeft u al gemerkt dat uw auto stottert, minder vermogen heeft en of het brandstofverbruik sterk is toegenomen. Dat wordt een dure reparatie, is wellicht uw eerste gedachte. Gelukkig valt dat mee. In plaats van vervangen door een nieuwe, kunnen wij uw roetfilter professioneel reinigen. Dat is een stuk voordeliger! Om een optimaal reinigingsresultaat te behalen moet het filter uitgebouwd worden en machinaal gereinigd worden anders is het niet mogelijk het aanwezige as en vervuiling voldoende te kunnen verwijderen uit de poriën van het filterkeramiek. 


De reinigingsmachine is afkomstig uit Duitsland en maakt gebruik van de laatste innovaties in filter reiniging techniek, gegarandeerd zo schoon als nieuw op een verantwoorde en milieu vriendelijke wijze. Met enkele honderden liters reinigingsvloeistof wordt het filter ca. 15 minuten gewassen in tegengestelde richting de vloeistof zorgt dat alle vervuiling verdwijnt zonder restanten en zonder kalk aanslag zoals bij water. Iso 9001, Tuv en Dekra gekeurd 

U kunt tijdens het reiniging mee kijken mocht u dit interessant vinden. Meer informatie over de reiniging vind u via onderstaande link: 
{link verwijderd};Prijs: voor BMW modellen
Euro 295,- inclusief in en uitbouw roetfilter voor 4 cilinder modellen, uitgebreide diagnose, resetten alle leerwaarden. Voor 6 cilinder en XD (4x4) modellen geldt een meerprijs van 50 euro i.v.m extra werk.


(excl. eventuele (defecte) uitlaattemperatuur / druksensoren, pakkingen en of klemmen, deze worden alleen vervangen indien nodig en na overleg)) 

Garantie:
Onze werkwijze garandeert een reiniging waarbij het roetfilter nadien weer zo schoon is als een nieuw roetfilter. 
Het roetfilter binnenwerk wordt niet aangetast door de reiniging en is zelfs geschikt voor de nieuwste euro 6D roetfilters. 

Ieder filter wordt uitvoerig gedocumenteerd en ontvangt een uitgebreid reinigingsrapport voor en na reiniging. 


U ontvangt 1 jaar garantie op de reiniging, mocht het filter binnen 1 jaar weer vol raken dan reinigen we deze kosteloos opnieuw, zonder discussie.

Mocht het voorkomen dat het filter binnen een jaar weer vol zit dan zal de oorzaak gezocht moeten worden in een mechanisch probleem aan de motor. Enkele oorzaken die er voor kunnen zorgen dat het filter snel volraakt zijn.

- Vervuilde injectoren/verstuivers
- Slecht werkende turbo
- Verkeerde en vervuilde EGR klep
- Slechte brandstofkwaliteit
Klaar terwijl u wacht.


Mocht u nog vragen hebben ons team staat u graag en vrijblijvend te woord zowel per mail als telefoon.
Tunex Automotive BV
Industrieterrein het Goor
Brede steeg 12
7041gv s-Heerenberg

0314-667360


{link verwijderd} />

Tunex Automotive BV ligt direct aan de snelweg A12 op ca. 15 minuten vanaf Arnhem. 

Reistijden vanaf Rotterdam ca. 1 uur, Utrecht 50 min, Amsterdam 1.20 uur, Eindhoven 1 uur, Apeldoorn 45 min. 

Informatie

  • Prijs: € 295,00
  • Geplaatst op: 01-10-2019
  • Bekeken: 402 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden