Dealzone.nl heeft al 21149 advertenties!

Aangeboden: Chiptuning /EGR off /DPFoff en reinigen/Automaat spoelen

Kenmerken:

Omschrijving:

BeschrijvingChiptuning op maat
EGR Off
DPF/roetfilter Off incl. software aanpassing
DPF/roetfilter reiniging 
Automaatbak spoelen Software ontwikkeling:
Onze 1e automonteurs en automotive software engineer hebben in de afgelopen 12 jaar al duizenden voertuigen in onze werkplaats zowel softwarematig als mechanisch getuned van boodschappenauto tot rallyauto.

Hiervoor beschikken wij over de nieuwste apparatuur zoals een Superflow 4x4 testbank (rolling road) die tot 1500pk kan meten met een nauwkeurigheid van +-1%, originele diagnose-apparatuur van Audi, BMW, Mercedes, Renault, Opel, VW, ... , uitlaatgas-analyzer, gevoelige CAN-bus meetapparatuur, wideband meters, enz, enz...

Een longlife automatische versnellingsbakolie? En die hoeft nooit vervangen te worden?? De fabrikant en uw dealer zeggen dat dat inderdaad zo is!

Maar het feit wil dat juist door vervuiling van de automaatolie (o.a. door slijtage) oliekanalen verstopt raken en de lamellen vervuilen.
Tevens neemt de kwaliteit van de olie gedurende de jaren en de gereden kilometers af.

Dit zorgt in het begin voor lichte onjuistheden in uw automaat, en zal uiteindelijk zorgen voor een mechanische schade waardoor een peperdure revisie niet te voorkomen is.Vervang daarom de automaatolie op tijd om problemen te voorkomen!
Alleen zal het handmatig wisselen van de automaatolie niet voldoende zijn! Dit omdat hierbij oude olie in de leidingen, koppelomvormer en warmtewisselaar achter blijft. Dit zal zich dan mengen met de nieuwe olie. Ook zal vastzittend vuil in de automaat achter blijven.

Professionele roetfilter (dpf) reiniging, als beste getest in Duitsland. Nu ook in Nederland. reiniging zonder het roetfilter open te slijpen.
Volledig geautomatiseerde machinale reiniging. TUV / Dekra getest.

 • *Nu tijdelijke aanbieding van 395,- voor 275,- euro.     

 • Het roetfilter is na reiniging gegaradeerd weer geheel vrij van roet en as en weer fabrieksschoon zoals een nieuw filter.

  Informatie

  • Prijs: € 225,00
  • Geplaatst op: 01-10-2019
  • Bekeken: 476 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

  Adverteerder

  Biedingen

  Op deze advertentie kan niet geboden worden.

  Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden