Dealzone.nl heeft al 21149 advertenties!

Aangeboden: Waterstofgas injectie - bespaar tot 30% Brandstof !

Kenmerken:

Omschrijving:

Bent u de huidige brandstofprijzen ook zat?
Wij kunnen u helpen tot 30% op uw brandstofkosten te sparen!


MaxxLube is exclusief distributeur van een Europese fabrikant van waterstofgeneratoren voor o.a. Daimler/Chrysler. Door toepassing van dit systeem kan uw Dodge rijden op een mengsel van waterstofgas en fossiele brandstof (Benzine en Diesel), men noemt dit ook wel BI-FUEL of Hydrogen – on – demand.

Naast brandstof besparen (a) heeft dit BI-FUEL systeem nog meer voordelen (b):

a) Brandstofbesparing benzine motoren tot 30%
Brandstofbesparing dieselmotoren tot 18%
b) Aanzienlijk meer motorvermogen door verbeterde verbranding
Reductie schadelijke uitlaatgassen tot 85% (winst voor het milieu).

Een waterstof generator in mijn auto, wat houdt dit in?
Rijden op waterstof is niet nieuw. Door het langzaam opraken en steeds duurder worden van fossiele brandstoffen zijn wetenschappers op zoek gegaan naar alternatieve brandstoffen. Waterstof gegenereerd uit water is hier een voorbeeld van. In Japan rijden reeds auto’s rond die volledig op waterstofgas rijden en men kan door het hele land inmiddels waterstof kopen. In Europa en de VS is dit nog niet het geval. In de VS waar de benzinekosten in de afgelopen jaren verviervoudigd zijn, bouwt men in clubverband massaal zelfgebouwde waterstofsystemen in auto’s om de brandstofkosten te besparen. In Europa rijden er inmiddels al enkele duizenden auto’s op ons systeem rond.

Het waterstof (HHO) systeem dat wij aanbieden is een degelijk, professioneel gebouwd systeem dat zelf water omzet in waterstof, uw hoeft dus geen waterstof te tanken maar slechts iedere 1000 km een liter demiwater (gedemineraliseerd water) aan de watertank toe te voegen.. De generator produceert d.m.v. een proces dat elektrolyse heet waterstof en via de luchtinlaat wordt de waterstof de verbrandingskamer ingezogen.

Is het BI-FUEL systeem geschikt voor iedere auto?
Ja, zowel benzine als diesel. Ons huidig systeem is zeer compact en wordt ingebouwd onder de motorkap.

Kan iedereen zelf dit systeem inbouwen?
Helaas niet; enige technische kennis en affiniteit met auto-elektrotechniek is daar wel voor vereist. Het systeem is relatief simpel maar de inbouw dient wel correct te geschieden. Wellicht heeft u een techneut in de familie of in uw kennissenkring die u daarbij kan helpen. Voor technische ondersteuning kunt u ons altijd raadplegen. Bij het systeem leveren wij een uitgebreide heldere gebruiksaanwijzing.

Momenteel zijn wij naarstig op zoek naar techneuten en garagebedrijven die een inbouwstation willen beginnen. Heeft u interesse dan vernemen wij dit graag.

Wat kost het HHO BI-FUEL systeem?
Het systeem kost relatief weinig en is een prima alternatief voor LPG. De meeste automobilisten hebben het in korte tijd terugverdiend.

KIT 1 (voor auto’s tot 1600 cc) € 495,00 inclusief BTW
KIT 2 (voor auto’s tot 3500 cc) € 595,00 inclusief BTW
KIT 3 (voor auto’s v.a. 3500 cc) € 695,00 inclusief BTW
KIT 4 (voor vrachtwagens) € 995,00 inclusief BTW

Bovengenoemde prijzen gelden exclusief de (eventuele) kosten voor inbouw en de montage materialen daar deze kosten voor ieder type auto verschillend kan zijn en afhankelijk is van de ruimte waar het kan worden ingebouwd. In veel gevallen dient een beugel ofwel op maat te worden gemaakt dan wel te worden aangepast.
Kijk op onze website voor inbouw adressen.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 08-03-2011
  • Bekeken: 14194 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright Dealzone.nl, alle rechten voorbehouden