5 keer de beste raamdecoratie voor binnen

 5 keer de beste raamdecoratie voor binnen

Je raambekleding is een belangrijk aspect van je interieur. Bij ieder interieur en in elke kamer past weer andere raamdecoratie. Welke raambekleding hang je in welke kamer op? We hebben de vijf populairste raamdecoratie voor binnen op een rijtje gezet.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën behoren tot de meest verkochte soorten jaloezieën in Nederland. Aluminium jaloezieën geven een warme en luxe uitstraling aan je woning en zorgen voor wat extra sfeer. Ze passen bij elk interieur en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Zo passen ze perfect op ieder raam. Aluminium jaloezieën zijn perfect voor in de woonkamer of slaapkamer.   

PVC jaloezieën

Ook PVC jaloezieën vallen onder populaire raamdecoratie. Ze zijn gemaakt van imitatie hout, maar hebben nog steeds dezelfde look en feel als echte houten jaloezieën. Het voordeel van deze houtlook jaloezieën is dat ze vochtbestendig zijn. Hierdoor is het de perfecte raambekleding voor in de badkamer of keuken. Het privacy niveau en het zelf bepalen van de mate van lichtinval is de perfecte combinatie voor in de badkamer en keuken.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen, ook wel rolgordijnen duo, zijn een opkomende woontrend. Deze rolgordijnen bestaan uit 2 banen stof. De ene baan bestaat uit transparante stof en de andere bestaat uit verduisterende of semi-transparante stof. De banen bewegen voor elkaar langs, dit zorgt ervoor dat je zelf de mate van privacy en lichtinval kunt bepalen. De duo rolgordijnen zijn perfect voor in de woonkamer en keuken. 

Shutters

Een shutter van Veneta.com is een stijlvolle en populaire soort raamdecoratie. Ze passen perfect binnen een landelijk of Scandinavisch interieur. Ideaal voor in de woonkamer of keuken. De shutters zijn te bedienen via kantelbare lamellen of via een stang. Je bepaalt zo zelf gemakkelijk de lichtinval en de mate van privacy. Ook hebben shutters binnenluiken die open kunnen klappen. Een ware eyecather!

Plisségordijnen

Plisségordijnen met top down bottom up zijn veelzijdige gordijnen die geschikt zijn voor elk type raam. Ze zijn ideaal bij lastig te bekleden ramen, zoals draai-kiepramen en dakramen, maar ook voor standaard ramen! Kies voor een semi-transparant gordijn in de woonkamer en voor verduisterend in de slaapkamer. Door de bediening met het koordje bepaal je zelf de balans tussen privacy en lichtinval! Perfect voor in de slaapkamer of op zolder.

onlino

Related post