De vijf beste eReaders om mee op reis te nemen

 De vijf beste eReaders om mee op reis te nemen

Vroeger had je al vrij snel last van overgewicht door alle boeken die je mee op reis nam. Gelukkig is die tijd voorbij en kan je boeken lezen op een eReader. Het grote voordeel van eReaders is dat je minder geld kwijt bent voor een digitaal boek. Het enige nadeel is de beleving van het lezen van een boek. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg eReaders om de originele boeken perfect te vervangen. Wij hebben de vijf beste voor je op een rijtje gezet.

Kobo Clara HD E-Reader 6 inch beeldscherm

De Kobo Clara HD E-Reader 6 inch is de meest compacte E-reader om mee op reis te nemen. Het beeldscherm is vrij licht van gewicht en heeft een scherpe weergave van de tekst. Dankzij een geheugen van 8Gb passen er ruim 6.000 verschillende boeken op je e-Reader. Je kan dus een complete bibliotheek aan boeken mee op reis nemen. De batterij gaat wekenlang mee en daarom behoort deze compacte E-reader tot de beste van dit moment. Het beeldscherm komt realistisch over als echt papier en blijft comfortabel lezen zowel in direct zonlicht als s’avonds. Het lucht van het beeldscherm heeft geen vervelende glans en beïnvloedt de slaap niet. Je kan zo overal lezen zonder problemen. De E-reader weegt overigens slechts 166 gram en kan daardoor prima mee in de handbagage.

Kobo Libra H2O E-reader

Heb je al een paar keer de pech gehad dat je E-reader kapot ging in bad of bij het zwembad tijdens een vakantie? Dit beeldscherm is 7 inch groot en waterdicht. Je hoeft zo nooit meer te stoppen met lezen. De E-reader heeft een opslagcapaciteit van 8 GB en kan daardoor 6.000 boeken meenemen. Het beeldscherm zelf is niet spiegelend en geeft een realistisch ervaring van echt papier. Het licht is zo ingesteld dat je er geen last van hebt om voor het slapen te lezen. De Kobo Libra H2O E-reader weegt 192 gram en mag niet ontbreken in je handbagage.

Kobo Forma E-reader 8 inch

De Kobo Forma E-reader 8 inch is de meest luxe e-reader uit dit lijstje. Het 8 inch beeldscherm is extra groot en waterdicht. Dankzij de speciale verlichting kan je perfect je favoriete boeken lezen. Je hoeft niet bang te zijn voor schitteringen want het beeldscherm is vergelijkbaar met een echt boek. Dankzij de grote revolutie van het beeldscherm lijkt het alsof de letters echt gedrukt staan. Je hoeft ook niet bang te zijn om langs het strand of zwembad te lezen. De E-reader overleeft 2 meter diepte voor maximaal 60 minuten. Kortom perfect om mee te nemen op vakantie. Dankzij 8 GB geheugen kan je echt overal genieten van eindeloos leesplezier.

Kobe Glo HD

Dit is niet het nieuwste model E-reader, maar nog steeds scoort dit model hoge beoordelingen. In 2016 werd dit model uitgeroepen tot de beste E-reader op de markt. Het kraakheldere beeldscherm van 6 inch leest echt als een boek. Het geeft je de ultieme inkt ervaring alsof je een echt gedrukt boek aan het lezen bent. Dankzij touchscreen is het scherm makkelijk te bedienen. Dankzij speciaal licht zijn je boeken ook in het donker nog steeds prima te lezen. Je kan ook eenvoudig je eigen persoonlijke leeservaring instellen en zelfs aantekeningen maken tijdens het lezen. Deze aantekeningen kan je later weer terugvinden bij de Kobe Glo HD. Dit is weer ideaal voor tijdens een studie.

Pocketbook Aqua 2

Dit is eigenlijk de enige e-reader die niet door Kobe is uitgebracht in het lijstje. Eén van de grote pluspunten is dat je nieuwe boeken per mail erop kan zetten. Daarnaast is de E-reader lekker compact om mee op reis te nemen. De e-reader werkt op wifi en ondersteunt meerdere bestandsformaten. Er is een opslagcapaciteit van 8 GB op aanwezig. Kortom de Pocketbook Aqua 2 E-reader is prima om eventueel mee te beginnen.

Melissa

Related post

Leave a Reply