De vijf beste grasmaaiers

 De vijf beste grasmaaiers

De lente is in aantocht en voor je het weet is het weer tijd om je gazon te maaien. Je kan het je leven een stuk makkelijker maken door je gazon te maaien met een grasmaaier. Vooral bij een groot gazon ga je natuurlijk niet het gras met de hand knippen. Tijdens het hoogseizoen moet het gazon al vrij snel wekelijks gemaaid worden. Het is dan fijn als je een elektrische of benzine grasmaaier kan gebruiken. De vijf beste grasmaaiers hebben we voor je op een rijtje gezet.

Powerplus POWEG63703 Grasmaaier

De Powerplus POWEG63703 Grasmaaier is perfect voor een kleine tuin. Dit is namelijk een compacte en lichte grasmaaier om te gebruiken. Een prima instapmodel om het gras mee te maaien. De maaibreedte is slechts 32 cm en het vermogen 1.000 Watt. Voor een gazon van maximaal 75 m2 is de grasmaaier perfect. De meeste woningeigenaren hebben geen gazon groter dan 75 m2. Je kan dan prima met deze grasmaaier aan de slag die ook nog eens super beoordeeld wordt. Het gras heeft ook nog eens een opvangbak voor het gras dat je zojuist gemaaid hebt. Je hoeft zo niet na afloop te harken. De grasmaaier zelf is voorzien van een netsnoer en is elektrisch. Je kan het gras op 3 standen maaien voor een strak gazon.

Black & Decker CLM5448PC2 duavolt grasmaaier

Dit is geen grasmaaier voor een klein gazon, maar voor de serieuze tuinen die gemaaid moeten worden. Als je een gazon van 800 m2 wilt maaien dan wil je niet met een snoer rondlopen. Daarom heeft Black & Decker twee duurzame 54 Volt batterijen erin gebouwd. Je kan hiermee een gazon tot 800 m2 op een volle accu maaien. Uiteraard kan je met een kleiner gazon meerdere keren maaien. Bij het maaien kan je ervoor kiezen om het gras op te vangen of te versnipperen en over het gazon uit te spreiden. In het oude gras zitten namelijk natuurlijke voedingstoffen. De grasmaaier is op 7 niveaus in te stellen. Het gras kan tot 38 mm gemaaid worden of tot 1000 mm. Dankzij de EdgeMax maai kan het gazon perfect tot aan de rand getrimd worden. De maaimachine heeft een breedte van 48 cm en een opvangbak van 50 liter.

Benzine grasmaaier ACG53

De benzine grasmaaier ACG53 staat bekend om de motoren van de allerhoogste kwaliteit. In de grasmaaier zit een 675iS motor die je elektrisch kan starten. Je hoeft hem daardoor niet aan te trekken, maar met één druk op de knop start je de motor. De grasmaaier is zelfrijdend en heeft een 60 liter opvangzak. Het is mogelijk om ook het gras te versnipperen en als messtof over het terrein te verspreiden. Dit kan via de zijkanten of achteruitworp. De benzine grasmaaier heeft tevens een waterslangkoppeling.

Powerplus POWXG6211T grasmaaier met grastrimmer

De compacte Powerplus grasmaaier is perfect voor de kleine tuin. Je kan hiermee namelijk nog vrij eenvoudig door je tuin heen manoeuvreren. De grasmaaier is perfect voor een gazon tot maximaal 100 m2. Je kan tot 3 standen je gras maaien en na afloop is de maaier inklapbaar. De grasmaaier wordt gratis geleverd met een grastrimmer. Je kan hiermee de moeilijke plekken van het gazon bijwerken. Denk bijvoorbeeld een de hoeken van het gazon.

Robomow RC304 robotgrasmaaier

Geen zin meer om zelf het gras te gaan maaien? Dan hebben we de oplossing voor je in huis en dat is de Robomow RC304. De robotgrasmaaier kan een gazon tot 400 m2 maaien. Dankzij een wekelijks programma wordt je gazon perfect onderhouden. Uiteraard plan je zelf via een menu de taken van je robot in. Dit kan je bedienen via een app op je smartphone. Hiermee is de robot vrij eenvoudig te bedienen. Als het regent komt de robot overigens niet naar buiten dankzij een regensensor. De robot keert dan zelf terug naar het basisstation waar hij kan opladen. Daarnaast zijn er aanvullende functies zo kan de robot zelf het terras oversteken om de rest van het gazon te maaien. Kortom de oplossing voor tuineigenaren met een breed budget.

Melissa

Related post

Leave a Reply