De vijf beste babyfoons van dit moment

 De vijf beste babyfoons van dit moment

Voor elke ouder is de babyfoon één van de belangrijkste accessoires om je kindje in de gaten te houden. De laatste jaren zijn de babyfoons verder ontwikkelt waardoor ze zelfs voorzien zijn van een camera. Dit is fijn voor je eigen gemoedrust, maar je kan ook zien of je baby echt je hulp nodig heeft. Voor je een babyfoon aanschaft hebben we de vijf beste op een rijtje gezet. Je kan zo direct een keuze maken voor de beste babyfoon voor je kleintje.

1. Luvion Easy Babyfoon met camera en geluid

De Luvion Easy Babyfoon laat zien dat een camera babyfoon geen vermogen hoeft te kosten. Dit is een babyfoon zonder nonsense en die gewoon doet wat je ervan verwacht. De babyfoon is speciaal ontwikkelt om je gerust te stellen. De babyfoon is regelmatig beoordeeld als de beste babyfoon van dit moment. Binnen een paar minuten is hij geïnstalleerd en kan je baby op afstand in de gaten houden. Het merk biedt je precies wat je ervan verwacht namelijk heldere beeldopnames van je kleintje. Op een monitor kan je baby in de gaten houden en geluid horen maken. Dankzij de monitor weet je precies wat er mis is zonder een bezoek aan je baby te brengen.

2. Alecto Babyfoon DVM-2000 babyfoon met camera

De Alecto Babyfoon werd in 2019 nog door de Consumentenbond uitgeroepen als de beste koop. Met de camera en het display kan je op afstand je kleintje in de gaten houden. Je hebt zelfs tot wel 300 meter buitenshuis bereik met je camera. Zo kan je zelfs even koffie drinken bij de buren en je kleintje in de gaten houden op het 4.3 inch beeldscherm. Dankzij de infraroodfunctie kan je kleintje in de gaten houden tijdens de nachten. De babyfoon heeft ook nog eens vijf verschillende slaapliedjes die je eenvoudig aan en uit kan zetten. Voor extra gemoedsrust kan je zelfs temperatuurmeldingen krijgen als het te warm of te koud in de kamer is. Zo kan je kindje dus echt zorgeloos slapen.

3. Luvion Grand Elite 3 Connect Baby Monitor

Ben je op zoek naar een babyfoon met camera? Dan is dit misschien wel één van de meest luxe uitvoeringen die je tegenkomt. De babyfoon komt met een gratis app voorzien van een privé connectie. Hierdoor kan je echt overal je kindje in de gaten houden via het wifi netwerk van je huis. Als je bijvoorbeeld in een restaurant zit kan je nog steeds je kindje in de gaten houden terwijl de oppas thuis zit. Via je smartphone kan je altijd meekijken en meeluisteren via de camerabeelden. Via de app kan je ook nog eens foto’s en beelden van je kindje maken. Dit is leuk als je kleintje een gekke pose aanneemt. Zodra je kindje wakker wordt krijg je een appje voordat je kleintje begint te huilen. Je kan de babyfoon ook zonder app gebruiken met de losse monitor. Het extra grote beeldscherm maakt het mogelijk om je baby haarscherp te zien en te horen. De monitor werkt tot op 300 meter afstand. De babyfoon heeft ook de optie om slaapliedjes te spelen voor het slapengaan.

4. Alecto Baby DBX-85 ECO DECT babyfoon

Ben je gewoon op zoek naar een simpele babyfoon? Dan kan je kiezen voor de Alecto Baby DBX-85 ECO DECT babyfoon. In januari 2018 werd deze babyfoon nog uitgekozen tot de beste standaard babyfoon op de markt. Met één simpele druk op de knop kan je kleintje toespreken. Je kan tevens luisteren naar de gevoelige babyfoon. Je kan hierbij zelf de gevoeligheid instellen. De babyfoon werkt storingvrij tot een afstand van 300 meter. De babyfoon heeft tevens een noodbatterij als er geen stroompunt in de buurt is.

5. Philips Avent SCD723/26 Babyfoon

De Philips Avent SCD723/26 babyfoon is zeer uitgebreid voor een standard babyfoon. De babyfoon heft geen camera, maar geeft flink wat informatie door om de ouders te kalmeren. Er is bijvoorbeeld een temperatuursensor en een ingebouwd slaapliedje. Dankzij een beveiligde privé verbinding weet je zeker dat je de enige bent die meeluistert. De babyfoon heeft een bereik tot 330 meter buitenshuis. Dankzij de oplaadbare batterij kan je tot wel 18 uur meeluisteren voor je opnieuw moet opladen.

Melissa

Related post

Leave a Reply