De leukste dagjes uit voor vriendengroepen

 De leukste dagjes uit voor vriendengroepen

Om de vriendschap nog eens extra te benadrukken wordt er ieder jaar een uitje georganiseerd met jullie vriendengroep. Even de tijd nemen om alles wat iedereen bezig houdt door te nemen, samen lachen, lekker eten en drinken. Naast bijkletsen wordt er ook een activiteit ondernomen zodat je gezamenlijk ook lekker bezig bent. Dit keer ben jij aan de beurt om het vriendenuitje te organiseren. Wil je origineel uit de hoek komen maar heb je nog geen idee? Wij geven je een aantal suggesties waarvan er vast wel één geschikt is om er een onvergetelijk uitje van te maken.

Sportieve uitstapjes

Zijn jullie sportief en competitief aangelegd? Ga dan paintballen of waan je een echte militair met de schietsport airsoft. Neem het tegen elkaar op tijdens een bloedstollende race op de kartbaan of met het besturen van quads. Meer fan van het sportieve denkwerk? Bezoek een escaperoom en los samen moeilijke breinkrakers op om te ontsnappen. Tegenwoordig kun je ook leuke en spannende wandelspeurtochten boeken waarbij je een bepaalde stad leert kennen. Voor fanatieke wintersporters is een uitje naar een indoor skipiste een geweldige belevenis. Lekker skiën of snowboarden om de dag met z’n allen in stijl af te sluiten met glühwein, een lekkere pul bier en een Zwitserse kaasfondue.

Steppen of snorren

Waan je weer even kind en ga met de vriendengroep steppen. In diverse plaatsen in Nederland is dit te combineren met een kroegentocht. Steppend van kroeg naar kroeg waar je ook nog spellen kunt spelen in teamverband. Of je kiest voor een tochtje op een elektrische step waar ook personen die niet in het bezit van een rijbewijs zijn aan deel kunnen nemen. De maximale snelheid van deze stoere vervoersmiddelen met brede banden is namelijk maar 25 kilometer. Wel is het dragen van een helm verplicht. Allemaal een rijbewijs? Dan is een snorfiets of e-chopper ook een erg leuk vervoersmiddel. Zet bedrukte zonnebrillen in voor de hele vriendengroep, zodat jullie extra opvallen.

Lekker relaxen

Wanneer jullie allemaal wat krap bij kas zitten kun je ook een gezellig vriendenuitje organiseren. Plan een fiets-of wandeltocht waarbij iedereen voor onderweg iets meeneemt. Lekkere sandwiches, heerlijke salades, stokbrood met diverse dipjes, fruitspiesjes, wraps, muffins en een thermoskan koffie. Laat hiervoor koffiebekers bedrukken die iedereen na het uitje mee mag nemen als herinnering aan een leuke dag. Bij goed weer kun je de picknick bij het water inplannen zodat je nog een verfrissende duik kunt nemen en lekker kunt relaxen aan de waterkant.

Een workshop volgen

Een heel leuk vriendenuitje is het volgen van een workshop. Je steekt er iets van op, het is gezellig en je creëert leuke items. Er zijn heel veel verschillende workshops. Tassen maken, perfect leren barbecueën, schilderen of een chocoladeworkshop. Zelfs leren salsa dansen of zingen is mogelijk. Kun je dit na afloop mooi in de praktijk brengen in een karaokebar of op de dansvloer. Wat je ook gaat doen tijdens het vriendenuitje, we wensen je alvast heel veel plezier!

onlino

Related post