De beste vijf fietsnavigaties voor een dagje uit

 De beste vijf fietsnavigaties voor een dagje uit

Zodra het weer beter wordt in Nederland willen we er massaal op uit. We pakken massaal de fiets om een tochtje te maken. Maar als je een leuke route wilt maken is het handig als je ook echt de weg weet. Met een fietsnavigatie kan je een leuke route uitzoeken om te maken door Nederland. Je hebt zo een leuke activiteit om te doen. Wij hebben de vijf beste fietsnavigaties voor je op een rijtje gezet.

Teasi One eXtend

De Teasoi One eXtend is één van de meest up-to-date navigatiesystemen. Dankzij een vrij eenvoudig menu kan je zonder al te veel problemen navigeren. Het navigatiesysteem kan gebruikt worden om mee te wandelen, fietsen, skiën en varen. Zo kan je het systeem voor meerdere dingen gebruiken. Je geeft aan welke activiteit je wilt uitvoeren en je krijgt direct de meest geschikte route. Je kan zelfs aangeven dat je alleen over verharde paden wilt rijden. Wil je mountainbiken? Dan kan je dit ook aangeven en een leuke route over onverharde paden rijden. De updates van de kaarten zijn gratis en dit is absoluut een groot pluspunt.

Garmin eTrex Touch 25 Elite

De Garmin eTrex Touch 25 Elite kan gebruikt worden als fietsnavigatie, maar ook voor andere activiteiten. De navigatie wordt geleverd met een fietssteun en heeft duizenden paden en routes om te rijden. Je kan zo zelf een leuke route uitkiezen. Het 2,6 inch kleurenbeeldscherm werkt op basis van touch. Het navigatiesysteem kan ook gebruikt worden door wandelaars en beginnende geocachers. De navigatie kan in Europa gebruikt worden en is voorzien van gratis updates.

Bryton Aero 60 T

Ben je op zoek naar een fietsnavigatie die ook je sportieve prestaties meet? De Aero 60 T kan je hier perfect voor gebruiken. De zwart wit navigatie komt zonder poespas, maar helpt je wel bij het registreren van prestaties. De navigatie kan ook gekoppeld worden aan Strava en een hartslagmeter + cadans en speed meter. Deze worden ook bij de navigatie geleverd om zoveel mogelijk informatie over je prestaties te meten. De navigatie werkt met knoppen i.p.v. een touchscreen zodat je hem met handschoenen kan bedienen. Dankzij de hoge batterijduur kan je tot wel 32 uur navigeren. De fietsnavigatie kan gebruikt worden in de Benelux en heeft gratis kaartupdates.

Navman Bike 1000

Navman is natuurlijk bekend voor de navigatiesystemen voor auto’s, maar ook voor fietsen maken ze navigatiesystemen. De Navman Bike 1000 is een GPSsysteem met een 3,5 inch aanraaksysteem. Het menu is vrij eenvoudig te bedienen en je kan vrij snel een route instellen. Tijdens het fietsen krijg je ook informatie door op het beeldscherm. Je ziet bijvoorbeeld je snelheid, afstand, verbrande calorieën en prestaties. Onderweg krijg je ook handige POI’s voor fietsers door. Denk aan een fietsenwinkel of een plek om iets te eten of te drinken. In het navigatiesysteem zitten 23 landen voor West-Europa. Daarnaast werkt de batterij 10 uur lang en is de navigatie uiteraard waterbestendig.

Teasi one 4

De nummer één in onze toplijst is een Teasi, maar ook de nummer vijf. Dit is de goedkopere variant van de nummer één in onze lijst. Je kan de Teasi One 4 nog steeds voor verschillende sporten gebruiken. Bijvoorbeeld fietsen, wandelen, skiën en varen. Het menu is vrij eenvoudig te bedienen en je kan er zonder veel problemen een route mee instellen. Je kan zelf de meest geschikte route voor je activiteit aangeven. Bijvoorbeeld verharde wegen voor een fietstocht of juist onverharde wegen voor de mountainbike. Je kan ook het systeem zelf een leuke route van bijvoorbeeld 10 km laten bedenken. Handig als je niet bekend in de omgeving bent en je graag een stukje wilt fietsen. Een prima fietsnavigatie voor sportieve en niet sportieve fietsers.

Melissa

Related post

Leave a Reply