De vijf beste barbecues voor dit seizoen

 De vijf beste barbecues voor dit seizoen

De temperaturen lopen langzaam op en we krijgen massaal weer zin om te gaan barbecueën. Wie heeft er geen zin om wat kolen op het vuur te gooien en de barbecue aan te steken. Of je kiest liever voor een gas barbecue? Het is allemaal mogelijk en wij hebben de vijf beste barbecues voor dit seizoen op een rijtje gezet. Zo weet je precies welke barbecue jouw nieuwe maatje gaat worden deze zomer.

LotusGrill tafelbarbecue

Eén van de best beoordeelde barbecues van dit moment is de LotusGrill. Deze barbecue is ideaal om te gebruiken in de zomermaanden in de tuin of op de camping. Dankzij het kleine formaat kan je deze barbecue eenvoudig mee op reis nemen of op een balkon gebruiken. De LotusGrill heeft een doorsnede van 35 cm en past perfect op de tafel. Het is zelfs mogelijk om met de schuiven de temperatuur te regelen. De barbecue werkt op houtskool, maar wordt dankzij de speciale schaal van buiten nooit warm. Het is dus veilig om de barbecue op de camping te gebruiken. Zowel het grillrooster als de binnenkant kan eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser. Je bent zo niet uren bezig om je barbecue te reinigen.

Boretti Houtskoolbarbecue

Ben je op zoek naar een buitenkeuken, maar werk je toch liever met houtskool? De Boretti Houtskoolbarbecue kan jouw ideale partner in crime zijn. Deze stevige buitenkeuken heeft zelfs een klein werkblad waarop je de gerechten kan voorbereiden. Doordat de barbecue op een groot onderstel staat sta je altijd op werkniveau. De temperatuur van de barbecue kan je in de gaten houden aan de bovenkant en met de schuiven regelen. Aan de bovenkant van de barbecue zit ook nog eens een bieropener. Zo ben je echt helemaal voorbereid op de zomer. De barbecue zelf heeft een kookoppervlakte van 57 x 42 cm. Kortom ruimte genoeg om lekker los te gaan.

Campingaz 4 Serries

Droom je van een uitgebreide buitenkeuken? Dan is de best beoordeelde barbecue van dit moment de Campingaz 4 Series. Deze uitgebreide buitenkeuken heeft echt alles wat je nodig hebt om de meest uitgebreide maaltijden op te bereiden. Je kan hier prima je familie en vrienden voor uitnodigen. De buitenkeuken heeft een inklapbare zijtafel, opbergruimte onderin, rotisserie optie, warmhoudrek en zijbranders. Dankzij de 4 wielen zet je de buitenbarbecue eenvoudig aan de kant. De buitenkeuken weegt 57 kg en is 1.60 x 0.59 x 1.10 m groot. Kortom voldoende ruimte om uitgebreid op te barbecueën met gas.

Cobb Pro Barbecue

De Cobb Pro Barbecue is een professionele tafelbarbecue uit Zuid-Afrika. De barbecue weegt slechts 4 kg en neem je eenvoudig mee op reis. Je kan er zes briketten in leggen de lekkerste gerechten klaarmaken. Vanwege het handzame gemaakt en mogelijkheid om er gewoon op te koken kan je hem het hele jaar door gebruiken. De speciale grillplaat heeft een diameter van 32 cm en is voldoen van een antiaanbaklaag. Er zit tevens een deksel bij en een antiaanbaklaag. Een extra toevoeging is dat je hem niet alleen als barbecue kan gebruiken, maar ook als rookoven. Handig als je vlees of vis wil roken. Naast een vakantie barbecue is de Cobb Pro ook perfect voor een kleine tuin of balkon.

Barbecook Houtskool Barbecue

Ben je op zoek naar een simpele barbecue die je zonder deksel kan gebruiken? Dan kom je uit bij de Barbecook Houtskool Barbecue. De barbecue werkt zonder deksel, maar je kan wel de luchttoevoer bij de kolen regelen. Zo zorg je voor de perfecte luchtcirculatie. De barbecue zelf is vrij eenvoudig te reinigen en dit is toch wel een pluspunt na afloop. De barbecue staat op een standaard van 98 cm. Zo kan je op werkhoogte barbecueën. Het grillrooster is 47,5 cm en kan je op meerdere hoogtes zetten. Kortom een prima barbecue om mee te beginnen.

Melissa

Related post

Leave a Reply