De vijf beste slaapzakken voor de camping

 De vijf beste slaapzakken voor de camping

Op de camping is het natuurlijk fijn als je gewoon aangenaam kan slapen. De slaapzak kan ervoor zorgen dat je lichaam tijdens de koude nachten op temperatuur blijft. Er is niets vervelender dan kamperen en het s’nachts koud hebben. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen in de vorm van slaapzakken om het aangenaam warm te krijgen. Wij hebben de vijf beste slaapzakken voor je op een rijtje gezet.

BeeFree XL Slaapzak

De BeeFree XL Slaapzak kan echt tijdens elk seizoen gebruikt worden. Tot 4 graden houdt de slaapzak je namelijk aangenaam warm. Je blijft dus zelfs tijdens een koude nacht lekker warm. Doordat de slaapzak 220 bij 90 cm is kan je hem ook prima gebruiken als je iets langer dan gemiddeld bent. De bovenrand is voorzien van een elastisch touw om de slaapzak rond je lichaam af te sluiten. Je blijft zo volledig warm tijdens het slapen. De BeeFree slaapzak heeft de optie om er nog één slaapzak aanvast te ritsen. Je krijgt zo een slaapzak van 220 x 180 cm. Kortom een tweepersoonsslaapzak waarin jullie elkaar warm kunnen houden. Op warme dagen is het mogelijk om het voeteneinde open te ritsen. Er zit tevens aan de binnenkant een opbergvakje voor je waardevolle spullen.

Nomad Blazer Slaapzak

Wil je graag midden in de nacht aangenaam warm blijven op de camping? De Nomad Blazer Slaapzak is gemaakt voor temperaturen tot 2 graden. Zo blijf je gewoon lekker warm tijdens de koele dagen. De koordtunnel aan de bovenzijde zorgt ervoor dat je de slaapzak goed kan dichtmaken. Voor de warme dagen is er een gevoerde tochtstrook. Er is ook een binnenzakje aanwezig om je spullen in te bewaren. De slaapzak zelf is gemaakt van speciaal materiaal die vrij snel je eigen lichaamstemperatuur overneemt. Hierdoor kan je comfortabel slapen zonder het een nacht koud te hebben op de camping. Perfect als je een keer op een Nederlandse camping blijft slapen.

Abbey Slaapzak

Ga je weleens logeren bij vrienden en wil je niet te veel geld uitgeven aan een slaapzak? Dan is de Abbey slaapzak een prima deal. De slaapzak zorgt ervoor dat je warm blijft tot 4 graden. Een extra pluspunt is dat de slaapzak per twee geleverd wordt. Je kan zo allebei lekker warm blijven slapen. De slaapzak sluit met een rits en is voorzien van een tochtstrip. De tochtstrip zorgt ervoor dat er geen koude lucht via de rits binnenkomt. Overigens is het mogelijk de slaapzakken te koppelen. Zo krijg je een grote tweepersoonsslaapzak. De standaardafmetingen van de slaapzak is 210 x 85 cm. Uiteraard kan je ze ook als twee losse slaapzakken gebruiken. Over het algemeen is de slaapzak lekker luchtig. Dit betekent dat je hem ook prima tijdens een warme zomernacht op de camping kan gebruiken.

Nomad Condor

Dit is de tweede Nomad slaapzak uit onze lijst en dit merk behoort al jaren tot de top onder de kampeermiddelen. De eerste was vooral bedoelt voor de koude nachten op een camping. De Nomad Condor kan ook tijdens warme nachten gebruikt worden. Tot 7 graden zorgt de slaapzak ervoor dat je het aangenaam warm hebt. De slaapzak wordt ook omschreven als perfect bij een beperkt budget of beginnende kampeerder. De slaapzak is 210 x 80 cm en kan aan elkaar geritst worden voor een XL slaapzak voor twee personen.

Beefree slaapzak voor de zomer

Zweet je altijd weg in Zuid-Frankrijk of Spanje in een slaapzak? Dan is de Beefree lakenzak een ideale oplossing. De slaapzak is ook perfect om als laken te gebruiken in bijvoorbeeld een hostel. De temperatuur wordt slechts een paar graden verhoogt. De slaapzak is dus niet bedoelt om in 7 graden buiten te slapen. Maar het is wel perfect om mee te nemen in de handbagage voor een hostel of tijdens de warme zwoele avonden in het buitenland. Met 400 gram weegt de slaapzak niet veel voor je bagage. De slaapzak is 220 x 90 cm en kan daardoor ook gebruikt worden voor de wat langere Nederlanders. In de slaapzak zit ook een ingestikt kussensloop. Je kan hier je kussen in stoppen zonder dat hij uit je bed valt tijdens het slapen.

Melissa

Related post

Leave a Reply