De vijf beste stofzuigers voor een schoon huis

 De vijf beste stofzuigers voor een schoon huis

Een stofzuiger heeft een levensduur van gemiddeld 3 tot 5 jaar. Helaas kan het dus gebeuren dat je stofzuiger het begeeft. Natuurlijk is een stofzuiger belangrijk en ben je dus op zoek naar een goed alternatief. Als je online op zoek gaat naar een stofzuiger, dan is de keuze gigantisch. Hoe ga je in hemelsnaam de beste stofzuiger voor een schoon huis uitzoeken? Wij hebben de vijf beste stofzuigers voor je op een rijtje gezet.

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline

Het is een hele mond vol, maar in November 2019 werd de Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline nog getest als beste stofzuiger. De stofopname van de stofzuiger op harde vloeren is zeer sterk. Alleen bij tapijt overwegen we toch om een andere sotfzuiger te kiezen. Met een snoerlengte van 8,5 meter kan je de meeste kamers in één keer stofzuigen. De stofzuiger is met zak en heeft een extra meubelborstel voor het bankstel en de gordijnen. De stofzuiger is eenvoudig in gebruik en in hoogte verstelbaar. Je kan de stofzuiger ook nog eens op verschillende standen instellen. Handig als je net iets meer zuigkracht nodig hebt.

AEG 2-CR-A Animal Edition

Ben je op zoek naar een stofzuiger zonder zak, maar wel met voldoende zuigkracht voor dierenharen? De AEG 2-CR-A Animal Edition is perfect. Met een gewicht van 5 kg is hij handzaam en hij heeft een snoerlengte van 6 m. De stofzuiger wordt geleverd met verschillende opzetstukken o.a. voor harde vloeren, meubels en dierenharen. Vanwege de lengte van het snoer is hij alleen niet geschikt voor grote ruimtes. De opvangbak is met het Easy Empty Systeem vrij hygiënisch te legen. Op harde vloeren heeft de stofzuiger een extra sterke zuigkracht. Met een opvangbank van 1,4 liter moet je de bak wel regelmatig legen. Een extra pluspunt is dat de stofzuiger met 74 db vrij weinig lawaai maakt tijdens het stofzuigen.

Dyson V10 Absolute

De Dyson V10 Absolute is qua budget niet weggelegd voor elk huishouden, maar het is wel de beste stofzuiger in z’n prijsklasse. De stofzuiger werkt zonder zak en zuigt echt alles op wat hij tegenkomt. Met een inhoud van 0,8 liter moet je wel na elke schoonmaakbeurt de bak legen. Vanwege het formaat van de Dyson kan je hem vrij eenvoudig tegen de muur aanzetten. Hij neemt minder ruimte in beslag in tegenstelling tot een gewone stofzuiger. Een extra pluspunt is dat je de stofzuiger op verschillende standen kan zetten. Handig als je wat extra zuigkracht nodig hebt. Daarnaast wordt de stofzuiger geleverd met extra accessoires om het stofzuigen nog makkelijker te maken.

Philips PowerPro Expert

Ben je op zoek naar een stofzuiger zonder zak met extra zuigkracht? Dan kom je al vrij snel uit bij de Philips PowerPro Expert. Deze stofzuiger heeft een extra sterke zuigkracht op harde vloeren. De stofzuiger wordt met verschillende zuigmonden geleverd om ook je meubels en bankstel te zuigen. Verder heeft de stofzuiger een snoerlengte van 7 meter. De meeste ruimtes kan je hierdoor zonder problemen zuigen. De stofzuiger is ook voorzien van een allergiefilter. Zo hou je de woning zuiver tijdens het stofzuiger.

Inventum ST306BZA

De Inventum ST306BZA is perfect om harde vloeren mee te zuigen. Een extra pluspunt is het lage prijskaartje. Dankzij een gewicht van 4,9 kg kan je hem prima verplaatsen. De snoerlengte is 7 meter. Dankzij een speciaal HEPA13 filter kan je stofdeeltjes met je stofzuiger filteren. Dit is handig als iemand in huis een stofallergie heeft. Voor de rest is het gewoon een simpele stofzuiger om je woning mee schoon te maken.

Melissa

Related post

Leave a Reply